Business Coaching voor toekomstgericht ondernemen

Alle Modules en Trajecten Business Coaching

Contact voor Business Coaching: ⭐️ Kosteloos Lidmaatschap

Neem nu contact met ons op

Meer weten Methode-NLO TEK-Coaching Amstelveen

LifeLong Learning met Business Coaching

Word kosteloos lid van Methode-NLO. Als lid breng je ervaringen, input en feedback met je mee en op deze wijze help je meebouwen aan een gezonde ondernemerscultuur in Nederland. Je wordt gemotiveerd, begeleid en ondersteund in LifeLong Learning en krijgt voorrang in trainingen en coaching.

Jouw voordeel: Meer weten

 • Kosteloos e-book over Methode-NLO
 • Op verzoek ontvang je tips die je meteen kunt toepassen
 • Toegang tot LifeLong Learning programma
 • Netwerken met ondernemers
 • Keuze uit Mix & Match trainingen
 • Vrijblijvend vraag en antwoord contact met je trainer/coach

Netwerken

Om ontspannen te kunnen werken heeft een ondernemer naast kennis van zaken ook veel informatie nodig.
Waar haal je betrouwbare info vandaan als je niet altijd gebruik wilt maken van kostbare adviseurs?
Succesvolle ondernemers delen hun ervaringen en kennis met anderen. Maak kennis met de ‘zachte waarden’ die het ondernemen een menselijk gezicht geven.

Kortingen

Met je lidmaatschap maak je gebruik van aantrekkelijke ondernemerskortingen op al onze diensten en producten zoals Mix & Match trainingen, coaching, lezingen en presentaties.

Speciaal voor Methode-NLO leden die aanvullende coaching kunnen gebruiken hebben we een aantrekkelijk pakket van 24 coaching-sessies voor €1560,-

Lidmaatschap van Methode-NLO is kosteloos

Business Coaching: ⭐️ Methode-NLO Meting

Meten is meer weten met Business Coaching

Ondernemer en onderneming vormen samen één geheel, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In tijden van voorspoed, als alles goed gaat, is die eenheid in vorm en het functioneert.

In tijden van veranderende economie zien we vaak dat die eenheid stroef verloopt of geheel is verdwenen. Oorzaak kan liggen in externe omstandigheden waardoor de eerder behaalde successen niet meer gekopieerd kunnen worden in een nieuw ontstane economische realiteit. Het kan ook komen doordat de eerder succesvol gebleken bedrijfsvoering gedateerd is of doordat de ondernemer de zaken niet tijdig op orde krijgt en de vaardigheden in de rol van De Kapitein een update kunnen gebruiken.

De eenheid, ondernemer en onderneming, herstellen biedt perspectief voor de toekomst. Om te weten waar te beginnen is een grondige analyse nodig van het bedrijf én van de ondernemer. Wil je meer weten? Lees verder en verdiep je in Methode-NLO.

Analyse Bedrijf

Door middel van een uitgebreide meting wordt het bedrijf geanalyseerd en worden de noodzakelijke veranderingen zichtbaar.

Meer weten over:
• Positionering
• Onderscheidend vermogen
• Schaalbaarheid
• Businessplan
• Verdienmodel
• Strategie
• Personeel
• Uitvoering

De Ondernemer

Met een uitgebreide meting wordt de ondernemer in de rol van leidinggevende geanalyseerd.

Meer weten over:
• Paradigma’s
• Gevoelens
• Stemmingen
• Strategieën
• Overtuigingen
• Waarden
• Motivatie

Na een persoonlijk gesprek gaan we samen aan slag.
Aan de hand van de gemeten analyseresultaten worden de knoppen zichtbaar waar aan gedraaid kan worden om een aangepast strategisch PLAN B te ontwerpen.
Methodische Meting duurt over het algemeen twee dagdelen. De investering voor Methode-NLO Meting is € 750,-

Toekomstgericht Business Coaching: ⭐️ NLO-Prelude

Radicaal het roer om met Business Coaching!

Soms is het noodgedwongen, soms een vrije keus, soms een wens van tientallen jaren oud. Feit blijft dat een nieuw levenspad inslaan nieuwe energie en zin geeft. Een (ervaren) ondernemer, een voormalig werknemer, een huismoeder of een gepensioneerde die radicaal het roer omgooit om diepe verlangens waar te maken.
Dromen uit laten komen, elke dag bezig zijn met iets nieuws dat dicht bij je staat geeft veel energie. Terwijl er van alles op je afkomt heb je toch geen behoefte om terug te gaan naar vroeger. De focus ligt in het hier en nu. Nieuwsgierigheid en alles wat nieuw is verdient je volle aandacht. Er zullen vast ook momenten komen dat het tegen zit. Toch, dat liever dan voorthobbelen op het oude vertrouwde pad. Wil je meer weten? lees verder en verdiep je in Methode-NLO.

In de toekomst kijken

Methode-NLO Prelude is als het ware een blik in de toekomst werpen. Na een uitvoerige analyse van je huidige situatie ga je bezig zijn met wat jij het liefst zou doen maar nog niet gedaan hebt. Je gaat leren je doel te concretiseren en vorm te geven. Je gaat zien welke belemmeringen je op de weg kunt tegengekomen en hoe je deze kunt overwinnen. 

Persoonlijke Ontwikkeling (PONT)

Zoals de naam doet vermoeden is deze 3-daagse levens veranderende ervaring een inleiding op een andere, grootse toekomst die jij gaat creëren. Je gaat op zoek naar de krachten die jouw verbeelding hebben gevormd en die reflecteer je op je verlangen. Vervolgens ga je in het hier en nu je droom tastbaar maken door er handen en voeten aan te geven.
Energiek aan een tweede, heel ander leven beginnen.

Module Prelude wordt individueel getraind. Het is een persoonlijk programma dat 1 op 1 wordt gegeven in Amstelveen.
Meld je eerst aan voor een kosteloos persoonlijk gesprek met mij.
Samen bepalen we wanner en hoe je gaat beginnen. De investering voor Prelude is € 1250,- 

Blijvend Resultaat met Business Coaching: ⭐️ TEK-Coaching

Kennis is macht met Business Coaching

Met Toepasbare Economische Kennis leer je de fijne kneepjes van modern ondernemen kennen. Op een eenvoudige maar diepgaande wijze ervaar je hoe je een bedrijf winstgevend en toekomstbestendig kunt maken. De meest belangrijke zaken komen aan de orde. De zaken waar ook je geldverstrekker benieuwd naar is.
Een 3-maanden traject van coaching, meer weten, leren, doen en ervaren om je bedrijf blijvend aan te passen aan iedere nieuwe realiteit die zich voortaan aandient.

Stap voor stap

TEK-Coaching wordt gedurende 3-maanden door intensieve persoonlijke coaching aangereikt. Stap voor stap word je ingeleid in de wereld van Toepasbare Economische Kennis. Analyse van je bedrijf, ontwerp van een PLAN B, strategie, uitvoering en samenwerking met je team komen ruimschoots aan bod. Eenvoudig en laagdrempelig leer je je zakelijk ontwikkelen.

Vergroot je slagkracht

Meer weten wat je doet en niet meer op goed geluk handelen, maakt dat je ’s nachts beter slaapt. Door opgedane kennis en ervaring versterk je jouw financiële positie, bouw je een buffer op en wellicht wil je ook weleens opschalen en uitbreiden.

Vaarwel angst en stress, welkom kennis, inzicht en een rijk leven.

Het traject TEK-Coaching wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven. De individuele ondernemer wordt persoonlijk gecoacht op locatie.
Meld je eerst aan voor een kosteloos persoonlijk gesprek met mij. Samen bepalen we wanner en hoe we samen gaan beginnen.
De investering voor TEK-Coaching is € 3480,- (€ 145,- x 24 uur coaching gedurende 3-maanden).
Na 3-maanden TEK-Coaching is de ondernemer in staat om strategisch en toekomstgericht te ondernemen. Voor een eventueel vervolgtraject, indien gewenst, investeer je € 1560,- (€ 65,- x 24 uur coaching gedurende 3-maanden)

Professionaliseren met Business Coaching: ⭐️ De Training

Professionele Ontwikkeling (PONT) met Business Coaching

Training Methode-NLO is gebaseerd op ‘De Professionele Ontwikkelingsladder’. Een effectief programma van 4 trainingsdagen, verdeeld over 3 maanden, gericht op het PONT deel van de Methode-NLO.

In 10 stappen, aan de hand van De Ontwikkelingsladder, toekomstgericht ondernemen door je verborgen ondernemerskwaliteiten aan te boren. Bewust de behaalde successen in het verleden leren vertalen naar de huidige context. Meer weten, leren en toepassen van de ontwaakte strategische kwaliteiten en opnieuw gaan voor plezier, liefde en welvaart.

Dat is wat De Ontwikkelingsladder doet.

Leren accepteren

Een ondernemer tegen het decor van veranderende economie heeft een zo breed mogelijk zicht nodig. Meer weten, oog hebben voor alle kansen en mogelijkheden die aanwezig zijn. Strategisch ondernemen uit liefde, vreugde en welvaart i.p.v. reageren uit angst.
Leren accepteren is de stap waarin zowel het verleden als de toekomst met respect worden geparkeerd en het hier en nu de belangrijkste tijdsspanne wordt.

De Ontwikkelingsladder

In 10 stappen via De Ovntwikkelingsladder je verder ontwikkelen als mens en als toekomstgerichte ondernemer. Bewust worden van je onbewuste kwaliteiten, deze leren inzetten tot je het vanzelfsprekend vindt dat je iedere economische realiteit aankunt.
Een ondernemer met aanpassingsvermogen is te herkennen aan een welvarende ontspannen houding.

De Professionele Ontwikkelingsladder is ontstaan uit een diep verlangen om kennis te delen met toekomstgerichte ondernemers. Kennis over de mens als een creatieve schepper. Hoe zit de creatief scheppende mens in elkaar, wat drijft hem en vooral wat houdt hem tegen in zijn creativiteit?
Gebaseerd op waardevolle ondernemerservaringen, neuro semantiek en neurowetenschappen, gebruik makend van mijn vaardigheden als gediplomeerd trainer en coach heb ik De Ontwikkelingsladder ontwikkeld. Als bron gebruik ik: business Development, Spiral Dynamics, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Neuro Semantiek, Positieve Psychologie en Ontwikkelingspsychologie.
De Methode-NLO Training duurt 4 dagen, is geheel verzorgd, en verdeeld over 3 maanden.
De investering voor methode-NLO Training is € 1600,-

Meer weten? Neem contact met me op voor een persoonlijk gesprek.

Complete Inhoud van Business Coaching: ⭐️ Het Pakket

Het Pakket van Business Coaching

Je wilt meer weten en alles op jouw tempo leren en het hele proces van Methode-NLO meemaken? Tegelijkertijd vind je het prettig een paar dagen extra training en coaching te hebben om Methode-NLO volledig te integreren? Dan is Het Pakket een effectieve keuze om te maken.

Methode-NLO Pakket is een uitgebreid traject van 6 maanden waarin alle facetten van De Methode-NLO wordt getraind en gecoacht. Tevens maak je gebruik van alle voordelen van gratis lidmaatschap.

Inhoud

 • Een training en coaching traject van 6 maanden
 • Kosteloos lidmaatschap
 • Methode-NLO Meting
 • Toepasbare Economische kennis door TEK-Coaching van 24 coaching sessies
 • Methode-NLO Training van 4 dagen aan de hand van De Professionele Ontwikkelingsladder
 • Integratietraining & coaching van 3 dagen
 • NVNLP-certificaat
 • keuze uit Mix & Match trainingen

Gelaagd

Methode-NLO heeft een gelaagde structuur. Het ontvouwt zich naarmate de tijd verstrijkt en je ervaringen opdoet.

De verkregen inzichten worden breder en krijgen een diepere betekenis.

Oefenen en herhalen borgt de opgedane vaardigheden. Wil je meer weten? Meld je nu aan voor een persoonlijk gesprek.

De investering voor Methode-NLO Pakket is € 7030,-