Business Coaching voor toekomstgericht ondernemen

Toekomstgericht ondernemen met Methode-NLO

Business Coaching voor toekomstgericht ondernemen

Tegen het decor van de veranderende economie zien sommige ondernemers hun omzet afnemen en zelfs totaal wegvallen. Meestal probeert men plaatsvervangende activiteiten te ontwikkelen zodat er toch nog wat omzet wordt gecreëerd. Dankzij Business Coaching voor toekomstgericht ondernemen kunnen sommige ondernemers zelfredzaam blijven en hun gevoel van welzijn behouden.
Ze kunnen de focus leggen op de financiële, sociaal maatschappelijke en psychologische aspecten door strategische bedrijfsontwikkeling in te zetten.
Dat maakt dat ze zich kunnen voorbereiden op toekomstige economische kansen door snel, effectief en blijvend hun verdienmodel aan te passen aan de veranderende omgeving.

Deze ondernemers-attitude hebben we gemodelleerd en in De Methode-NLO vestgelegd (Methode-Neuro Linguïstisch Ondernemen)

Via Business Coaching met De Methode-NLO maken we deze ondernemers-attitude inzichtelijk en overdraagbaar aan anderen.

Hier vind je meer informatie over De Methode-NLO. Ontdek, hoe je in 10 stappen blijvend vooruitgang kan boeken en de toekomst veilig kan stellen.
Zet de eerste stap door snel een kosteloos persoonlijk gesprek aan te vragen.
Ik begeleid je bij het opzetten en uitvoeren van groeistrategieën met Business Coaching De Methode-NLO.

Methode-NLO is een unieke methode, gebaseerd op Business Development, Algemene Economische Vaardigheden, Neuro Semantiek, Business Model Canvas en Neuro Linguïstich Programmeren.
Hiermee ontdek je welke factoren jou in het verleden hebben gevormd in je ondernemerschap. Wat heeft je gebracht tot je waar je nu staat. Je krijgt inzichten in je reeds behaalde successen en hoe je nieuwe strategische bedrijfsontwikkeling kunt toepassen. Wat is er nodig om flexibeler om te kunnen gaan met veranderende economie? Welke weg kun je bewandelen om de toekomst veilig te stellen?

aanpassingsvermogen
Plan B
Veerkracht
Motivatie
Creativiteit
Leren accepteren
Gedrevenheid
Eigen gelijk
Persoonlijkheid
Wereldbeeld

De Professionele Ontwikkelingsladder

Het unieke van Business Coaching met Methode-NLO is De Professionele Ontwikkelingsladder. Met deze ladder maak je kennis met de onderliggende persoonlijke waardesystemen, die in crisis verkeren met de veranderende contextuele omstandigheden. Zoals een nieuwe economische realiteit.
Veranderende economische realiteiten zullen blijven bestaan, die kun je niet wegnemen, maar hoe je ermee omgaat, daarin ligt de uitdaging. Welke ervaringen en overtuigingen werken belemmerend in je ondernemerschap, en welke verborgen kwaliteiten en startegieën zijn er nog te ontdekken?

Leren Accepteren

Leren Accepteren is de stap die jou een adempauze gunt, je bewust leert functioneren in de tegenwoordige tijd, in het hier en nu.
Het is een staat van zijn, waarin je problemen zonder angst in perspectief gaat zien. Een staat van zijn waarin je je zelfvertrouwen hervindt, en je leert focussen op jouw strategische creativiteit in het heden, waar het leven zich ontvouwt. Immers het verleden bestaat niet meer en de toekomst wordt vandaag gevormd.

Het niveau van Aanpassingsvermogen

Eenmaal bezig met Business Coaching van Methode-NLO worden veel van je tot nu toe verborgen strategische kwaliteiten geactiveerd die als bijzondere persoonlijke hulpbronnen gaan functioneren. Je creativiteit dient als je kompas, je motivatie maakt dat geen zee te hoog en geen dal te diep is om weer toekomstgericht te ondernemen. Door hervonden veerkracht word je begeleid naar ‘de tekentafel’, je ontdekt je niche en je klantsegment. Je ontwerpt jouw eigen PLAN B. Dit proces tilt je naar een hoger niveau.

ONTMOET JE TRAINER

Vace Selviyan, de grondlegger van De Ontwikkelingsladder.

Ondernemende Business Devlopment Analyst

Al sinds 1985 heb ik – als zelfstandig ondernemer – vakmanschap en professionaliteit hoog ik het vaandel staan in alles wat ik doe. Met mijn ervaring en deskundigheid weet ik als geen ander wat er nodig is om de aanwezige potentie in een ondernemer tot volle wasdom te brengen, met als resultaat de realisatie van het ideale verdienmodel.

Reaspons-able

Gebaseerd op mijn expertise en ervaringen heb ik Business Coaching met Neuro Linguïstisch Ondernemen (NLO) ontwikkeld..
Door al heel vroeg in mijn leven te moeten anticiperen op veranderingen leerde ik onbewust respons-able te zijn. Ik was in staat een reactie paraat te hebben op veranderde omstandigheden in mijn omgeving. Ik was als het ware abel to respond‘. Echter, hier was ik niet bewust van.

LifeLong Learning

Toen ik in 1990 voor het eerst in contact kwam met het fenomeen van trainingen en coaching, zijn mijn ogen geopend en viel alles op zijn plaats. Toen pas drong het tot mij door dat leren en begeleid worden nooit ophoudt.
Er zijn altijd mensen waar ik van kan blijven leren en andersom zijn er ook mensen die van mij kunnen leren. Sindsdien is ‘LifeLong Learning’ een deel van mijn leven geworden. Ik besteed dan ook iedere dag minimaal 30 minuten aan het opdoen van nieuwe kennis. Vanuit mijn eigen motivatie en op vrijwillige basis. Vervolgens pas ik de opgedane kennis eerst op mijzelf toe; dat maakt mijn ‘respons-ability’ steeds effectiever.

Toekomstgericht ondernemen

Met Neuro Linguïstisch Ondernemen (NLO) heb ik een unieke en krachtige Business Coaching methode ontwikkeld waarmee ondernemers hun strategie kunnen aanpassen tegen het decor van de veranderende economie.

Deze methode is uniek door het gebruik van DE PROFESSIONELE ONTWIKKELINGSLADDER

Vace Selviyan

  • Ondernemer sinds 1985 (CRKBO)
  • Inter­nationaal Gediplomeerd Profes­sioneel Trainer
  • Oprichter & Inspirator ACT Maatwerk Trainingen Amstelveen
  • Learning & Development Specialist
  • Business Development Analyst
  • Professional Business Coach
  • Grondlegger van De Professionele Ontwikkelingsladder

Klik hier als je meer wilt weten.

 

Wil jij ook Business Coaching voor toekomstgericht ondernemen?

 

VRAAG SNEL EEN KOSTELOOS PERSOONLIJK GESPREK AAN MET VACE