In 10 stappen snel je verdienmodel
leren aanpassen

Nadere uitleg over modules en trajecten

Meer over: ⭐️ Gratis Lidmaatschap

Neem nu contact met ons op

LifeLong Learning

Meld je nu gratis aan als lid van Methode-NLO. Als lid breng je ervaringen, input en feedback met je mee en op deze wijze help je meebouwen aan een gezonde ondernemerscultuur in Nederland. Je wordt gemotiveerd, begeleid en ondersteund in LifeLong Learning en krijgt voorrang in trainingen en coaching.

Jouw voordeel:

 • Gratis e-book over Methode-NLO
 • Op verzoek 1 maand lang gratis tips die je meteen kunt toepassen
 • Toegang tot LifeLong Learning programma
 • Netwerken met ondernemers
 • Minimaal 25% korting op diensten en producten
 • Vrijblijvend vraag en antwoord contact met je trainer/coach

Netwerken

Om ontspannen te kunnen werken heeft een ondernemer naast kennis van zaken ook veel informatie nodig.
Waar haal je betrouwbare info vandaan als je niet altijd gebruik wilt maken van kostbare adviseurs?
Succesvolle ondernemers delen hun ervaringen en kennis met anderen. Maak kennis met de ‘zachte waarden’ die het ondernemen een menselijk gezicht geven.

Kortingen

Met je lidmaatschap maak je gebruik van aantrekkelijke kortingen van minimaal 25% op al onze diensten en producten zoals trainingen, coaching, lezingen en presentaties.

Speciaal voor Methode-NLO leden die aanvullende coaching kunnen gebruiken hebben we een aantrekkelijk pakket van 24 coaching-sessies voor €1560,-

Lidmaatschap van Methode-NLO is geheel GRATIS

Meer over: ⭐️ Methode-NLO Meting

Meten is weten

Ondernemer en onderneming vormen samen één geheel, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In tijden van voorspoed, als alles goed gaat, is die eenheid in vorm en het functioneert.

In tijden van een (Corona) crisis zien we vaak dat die eenheid stroef verloopt of geheel is verdwenen. Oorzaak kan liggen in externe omstandigheden waardoor de eerder behaalde successen niet meer gekopieerd kunnen worden in een nieuw ontstane realiteit. Het kan ook komen doordat de eerder succesvol gebleken bedrijfsvoering gedateerd is of doordat de ondernemer de zaken niet tijdig op orde krijgt en de vaardigheden in de rol van De Kapitein een update kunnen gebruiken.

De eenheid, ondernemer en onderneming, herstellen biedt perspectief voor de toekomst. Om te weten waar te beginnen is een grondige analyse nodig van het bedrijf én van de ondernemer.

Analyse Bedrijf

Door middel van een uitgebreide meting wordt het bedrijf geanalyseerd en worden de noodzakelijke veranderingen zichtbaar.

Denk o.a. aan:
• Positionering
• Onderscheidend vermogen
• Schaalbaarheid
• Businessplan
• Verdienmodel
• Strategie
• Personeel
• Uitvoering

Analyse Ondernemer

Door middel van een uitgebreide meting wordt de ondernemer in de rol van leidinggevende geanalyseerd.

Denk o.a. aan:
• Paradigma’s
• Gevoelens
• Stemmingen
• Strategieën
• Overtuigingen
• Waarden
• Motivatie

Na een persoonlijk gesprek gaan we samen aan slag.
Aan de hand van de gemeten analyseresultaten worden de knoppen zichtbaar waar aan gedraaid kan worden om een aangepast PLAN B te ontwerpen.
Methode-NLO Meting duurt over het algemeen twee dagdelen. De reguliere investering voor Methode-NLO Meting is € 750,- als Methode-NLO lid maak je gebruik van 25% ondernemerskorting en investeer je € 560,- én maak je gebruik van alle voordelen van je gratis lidmaatschap.

Meer over: ⭐️ Methode-NLO Prelude

Radicaal het roer om!

Soms is het noodgedwongen, soms een vrije keus, soms een wens van tientallen jaren oud. Feit blijft dat een nieuw levenspad inslaan nieuwe energie en zin geeft. Een (ervaren) ondernemer, een voormalig werknemer, een huismoeder of een gepensioneerde die radicaal het roer omgooit om diepe verlangens waar te maken.
Dromen uit laten komen, elke dag bezig zijn met iets nieuws dat dicht bij je staat geeft veel energie. Terwijl er van alles op je afkomt heb je toch geen behoefte om terug te gaan naar vroeger. De focus ligt in het hier en nu. Nieuwsgierigheid en alles wat nieuw is verdient je volle aandacht. Er zullen vast ook momenten komen dat het tegen zit. Toch, dat liever dan voorthobbelen op het oude vertrouwde pad.

In de toekomst kijken

Methode-NLO Prelude is als het ware een blik in de toekomst werpen. Na een uitvoerige analyse van je huidige situatie ga je bezig zijn met wat jij het liefst zou doen maar nog niet gedaan hebt. Je gaat leren je doel te concretiseren en vorm te geven. Je gaat zien welke belemmeringen je op de weg kunt tegengekomen en hoe je deze kunt overwinnen. 

Persoonlijke Ontwikkeling (PONT)

Zoals de naam doet vermoeden is deze 3-daagse levens veranderende ervaring een inleiding op een andere, grootse toekomst die jij gaat creëren. Je gaat op zoek naar de krachten die jouw verbeelding hebben gevormd en die reflecteer je op je verlangen. Vervolgens ga je in het hier en nu je droom tastbaar maken door er handen en voeten aan te geven.
Energiek aan een tweede, heel ander leven beginnen.

Methode-NLO Prelude wordt individueel getraind. Het is een persoonlijk programma dat 1 op 1 wordt gegeven in Amstelveen.
Meld je eerst aan voor een gratis persoonlijk gesprek met mij.
Samen bepalen we wanner en hoe je gaat beginnen. De reguliere investering voor Prelude is €1250,- als Methode-NLO lid maak je gebruik van 25% ondernemerskorting en investeer je €935,- én maak je gebruik van alle voordelen van je gratis lidmaatschap.

Meer over: ⭐️ TEK-Coaching

Kennis is macht

Met Toepasbare Economische Kennis leer je de fijne kneepjes van modern ondernemen kennen. Op een eenvoudige maar diepgaande wijze ervaar je hoe je een bedrijf winstgevend en toekomstbestendig kunt maken. De meest belangrijke zaken komen aan de orde. De zaken waar ook je geldverstrekker benieuwd naar is.
Een 3-maanden traject van coaching, leren, doen en ervaren om je bedrijf blijvend aan te passen aan iedere nieuwe realiteit die zich voortaan aandient.

Stap voor stap

TEK-Coaching wordt gedurende 3-maanden door intensieve persoonlijke coaching aangereikt. Stap voor stap word je ingeleid in de wereld van Toepasbare Economische Kennis. Analyse van je bedrijf, ontwerp van een PLAN B, strategie, uitvoering en samenwerking met je team komen ruimschoots aan bod. Eenvoudig en laagdrempelig leer je je zakelijk ontwikkelen.

Vergroot je slagkracht

Weten wat je doet en niet meer op goed geluk handelen, maakt dat je ’s nachts beter slaapt. Door opgedane kennis en ervaring versterk je jouw financiële positie, bouw je een buffer op en wellicht wil je ook weleens opschalen en uitbreiden.

Vaarwel angst en stress, welkom kennis, inzicht en een rijk leven.

TEK-Coaching wordt zowel individueel als in groepsverband gegeven. De individuele ondernemer wordt persoonlijk gecoacht op locatie.
Meld je eerst aan voor een gratis persoonlijk gesprek met mij. Samen bepalen we wanner en hoe we samen gaan beginnen.
De reguliere investering voor TEK-Coaching is € 3480,- (€ 145,- x 24 uur coaching gedurende 3-maanden), als Methode-NLO lid maak je gebruik van lidmaatschapskorting van 25% en investeer je € 2610,-.
Na 3-maanden TEK-Coaching is de ondernemer in staat om economisch effectief te ondernemen. Voor een eventueel vervolgtraject, indien gewenst, investeer je € 1560,- (€ 65,- x 24 uur coaching gedurende 3-maanden)

Meer over: ⭐️ Methode-NLO Training

Professionele Ontwikkeling (PONT)

Methode-NLO Training is gebaseerd op ‘De Professionele Ontwikkelingsladder’. Een effectief programma van 4 trainingsdagen, verdeeld over 3 maanden, gericht op het PONT deel van de Methode-NLO.

In 10 stappen, aan de hand van De Ontwikkelingsladder, leren je verdienmodel aanpassen door je verborgen ondernemerskwaliteiten aan te boren. Bewust de behaalde successen in het verleden leren vertalen naar de huidige context. Leren en toepassen van de ontwaakte kwaliteiten en opnieuw gaan voor plezier, liefde en welvaart.

Dat is wat De Ontwikkelingsladder doet.

Leren accepteren

Een ondernemer in crisistijd heeft een zo breed mogelijk zicht nodig. Oog hebben voor alle kansen en mogelijkheden die aanwezig zijn. Reageren uit liefde, vreugde en welvaart i.p.v. reageren uit angst.
Leren accepteren is de stap waarin zowel het verleden als de toekomst met respect worden geparkeerd en het hier en nu de belangrijkste tijdsspanne wordt.

De Ontwikkelingsladder

In 10 stappen via De Ovntwikkelingsladder je verder ontwikkelen als mens en als ondernemer. Bewust worden van je onbewuste kwaliteiten, deze leren inzetten tot je het vanzelfsprekend vindt dat je iedere crisis overleeft.
Een ondernemer met aanpassingsvermogen is te herkennen aan een welvarende ontspannen houding.

De Professionele Ontwikkelingsladder is ontstaan uit een diep verlangen om kennis te delen met ondernemers. Kennis over de mens als een creatieve schepper, een createur. Hoe zit de creatief scheppende mens in elkaar, wat drijft hem en vooral wat houdt hem tegen in zijn creativiteit?
Gebaseerd op waardevolle ondernemerservaringen, neuro semantiek en neurowetenschappen, gebruik makend van mijn vaardigheden als gediplomeerd trainer en coach heb ik De Ontwikkelingsladder kunnen ontwikkelen. Als bron gebruik ik: Spiral Dynamics, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Neuro Semantiek, Positieve Psychologie en Ontwikkelingspsychologie.
De Methode-NLO Training duurt 4 dagen, is geheel verzorgd, en verdeeld over 3 maanden.
De reguliere investering voor methode-NLO Training is € 1600,- als Methode-NLO lid maak je gebruik van 25% ondernemerskorting en investeer je € 1200,- én maak je gebruik van alle voordelen van je gratis lidmaatschap.

Neem contact met me op voor een persoonlijk gesprek.

Meer over: ⭐️ Methode-NLO Pakket

Het Pakket

Je wilt alles op jouw tempo leren en het hele proces van Methode-NLO meemaken? Tegelijkertijd vind je het prettig een paar dagen extra training en coaching te hebben om Methode-NLO volledig te integreren? Dan is Het Pakket een effectieve keuze om te maken.

Methode-NLO Pakket is een uitgebreid traject van 6 maanden waarin alle facetten van De Methode-NLO wordt getraind en gecoacht. Tevens maak je gebruik van alle voordelen van gratis lidmaatschap.

Inhoud

 • Een training en coaching traject van 6 maanden
 • Gratis lidmaatschap
 • Methode-NLO Meting
 • Toepasbare Economische kennis door TEK-Coaching van 24 coaching sessies
 • Methode-NLO Training van 4 dagen aan de hand van De Professionele Ontwikkelingsladder
 • Integratietraining & coaching van 3 dagen
 • NVNLP-certificaat

Gelaagd

Methode-NLO heeft een gelaagde structuur. Het ontvouwt zich naarmate de tijd verstrijkt en je ervaringen opdoet.

De verkregen inzichten worden breder en krijgen een diepere betekenis.

Oefenen en herhalen borgt de opgedane vaardigheden.

De reguliere investering voor Methode-NLO Pakket is € 7030,- als Methode-NLO lid maak je gebruik van 25% ondernemerskorting en investeer je  € 5270,- totaal én maak je gebruik van alle voordelen van je gratis lidmaatschap.